Incendiu la o fabrica de mobila din Vadu Moldovei, judetul Suceava, in a doua zi a lui 2012


Intră acum și în grupul de

Flăcări de câţiva metri înălţime s-au ridicat luni în jurul prânzului, cea de-a doua zi a noului an, în curtea unei fabrici de mobilă care îşi desfăşoară activitatea pe raza loalităţii Dumbrăviţa, comuna Vadu Moldovei.

Alertaţi de urgenţă, pompierii aparţinând Detaşamentului Fălticeni împreună cu cei ai Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din Vadu Moldovei, au intervenit cu patru autospeciale de stingere.

Potrivit informaţiilor oferite de Biroul relaţii publice din cadrul ISU Suceava, “la sosirea echipajelor, ardeau acoperişul şi interiorul clădirii centralei termice, existând pericolul de propagare la întreaga construcţie şi la hala de producţie”.

În ciuda intervenţiei prompte a pompierilor, au ars peste 50 de metri pătraţi din acoperişul clădirii, obiecte de mobilier situate în holul de acces spre hala de producţie, un metru cub lemne de foc, şi centrala termică a fabricii.

Din primele cercetări, a rezultat că incendiul a izbucnit din cauza jarului căzut din sistemul de încălzire. Din fericire, nu s-au înregistrat victime omeneşti.


Intră acum și în grupul de