Revelionul a fost pazit in judetul Suceava de peste 120 de jandarmi


Intră acum și în grupul de

Pentru asigurarea liniştii şi ordinii publice în cadrul manifestărilor organizate cu ocazia Revelionului pe raza judeţului Suceava, în noaptea trecerii dintre ani au fost angrenate peste 120 de cadre militare aparţinând IJJ Suceava.

Pe lângă acestea, în dispozitiv, aşa cum se numeşte în cadrul instituţiilor de profil, s-au mai aflat şi lucrători ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” Suceava şi ai structurilor de poliţie locală.

Jandarmii au asigurat desfăşurarea în bune condiţii a spectacolelor de Revelion din Suceava, Vatra Dornei, Rădăuţi şi Dolhasca şi a focurilor de artificii din Câmpulung Moldovenesc, Gura Humorului şi Fălticeni, activităţi la care conform biroului de presă din cadrul IJJ Suceava s-au înregistrat peste 30.000 de participanţi.

Jandarmii au acţionat în principal pentru asigurarea unui climat favorabil derulării manifestărilor şi pentru depistarea, identificarea şi sancţionarea celor care comit fapte antisociale.

Chiar dacă nu au fost înregistrate evenimente deosebite, s-au întâlnit şi situaţii de încălcare a normelor de convieţuire socială, jandarmii aplicând un număr de 15 sancţiuni contravenţionale.


Intră acum și în grupul de