Gest extrem facut de un tanar din Suceava la doar trei ore de la trecerea in noul an


Intră acum și în grupul de

“Cadrele medicale din cadrul UPU Suceava, care au fost de serviciu în noaptea trecerii dintre ani, s-au bucurat de mai puţină agitaţie ca în alte judeţe ale ţării”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Suceava, dr. Tiberius Brădăţan

Acesta a mai spus că în ultima noapte din 2011, la Suceava au fost înregistrate mai puţine cazuri dificile în comparaţie cu anii precedenţi. Medicii nu au dus totuşi lipsă de ocupaţie, pe lângă numeroasele cazuri de indigestie, înregistrându-se şi victime ale accidentelor de circulaţie sau de pe urma scandalurilor apărute pe fondul consumului excesiv de băuturi alcoolice.

Un caz aparte a fost înregistrat la numai trei ore distanţă de la începerea nolui an, când la Unitatea de Primire a Urgenţelor Suceava a fost adus în stare gravă un tânăr din municipiul reşedinţă de judeţ care prezenta o plagă înjunghiată penetrantă în zona abdomenului.

Până la ora actuală nu se cunosc cu exactitate motivele pentru care băiatul de 24 de ani s-a autoagresat, în momentul aducerii la spital fiind imediat băgat în sala de operaţie. Medicii spun că victima a avut noroc că în gestul făcut nu a atins un vas mare de sânge care să-i provoace o hemoragie puternică, în prezent starea generală a pacientului fiind bună, tânărul aflându-se sub terapie intensivă.


Intră acum și în grupul de