Un tanar de 21 de ani, din comuna Slatina, judetul Suceava, a ajuns pe patul de spital, dupa ce a cautat scandal


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 21 de ani din localitatea Slatina, judeţul Suceava, a ajuns pe patul de spital cu „traumatism cranio cerebral, comoție cerebrală, plăgi excoriate scalp, interscopulo vertebrală”, după ce a fost bătut de trei persoane de sex masculin.

Din datele pe care le deţinem, incidentul a avut loc pe parcursul zilei de joi, în timp ce victima se întorcea de la piața ce se organizează săptămânal în satul Slatina, împreună cu un localnic de 43 ani.

Potrivit cercetărilor efectuate de poliţişti, pe drum, cei doi s-au întâlnit cu altă persoană de 42 de ani pe care, aparent fără nici un motiv, tânărul bătut a lovit-o în zona feţei. Imediat, a început scandalul şi bătaia. Localnicul ce îl însoţea pe tânăr a sărit să-i despartă, dar a primit şi el un pumn de la acesta. La bătaie au participat şi cei doi fii ai bărbatului lovit.

Conform declaraţiilor oferite de purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp. Ionuţ Epureanu, „tânărul a fost condus la domiciliu de către părinții săi unde a rămas până în jurul orelor 20:00, când s-a deplasat cu un autoturism de ocazie la Spitalul Municipal Fălticeni, deoarece se simțea rău, unde a rămas internat”.

Cei doi bărbaţi loviţi au depus plângere prealabilă împotriva tânărului pentru comiterea infracțiunii de „lovire sau alte violențe”, iar la rândul lui, acesta a depus plângere prealabilă împotriva fiilor care au sărit în ajutorul tatălui lovit.

Cercetările sunt continuate, iar în funcție de numărul de zile de îngrijiri medicale acordate în urma examinării medico-legale se va dispune procedural.


Intră acum și în grupul de