Perchezitii domiciliare si dosare penale pentru cinci barbati din Milisauti inruditi intre ei


Intră acum și în grupul de

Cinci bărbaţi înrudiţi între ei, din localitatea Milişăuţi, au ajuns în arestul IPJ Suceava, după ce procurorii au dispus acest lucru în baza probelor administrate.

Potrivit datelor obţinute de la Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, cei cinci, cu vârste cuprinse între 17 şi 38 de ani, sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii unei infracţiuni de „ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice”, 2 infracţiuni de „lovire sau alte violenţe”, trei infracţiuni de „ameninţare” şi o infracţiune privind „portul fără drept a unor obiecte fabricate sau confecţionate anume pentru tăiere sau lovire”.

Mai mult, în urma probatoriului administrat în cauză, pe parcursul zilei de miercuri, au fost efectuate şi mai multe percheziţii la imobilele unde domiciliază suspecţii.

„Cu ocazia perchezițiilor domiciliare efectuate, de la locuința unuia dintre ei s-a ridicat o sabie metalică tip ninja cu teacă de culoare neagră și o bâtă de baseball ce se aflau ascunse într-o anexă aflată în prelungirea casei, în al doilea caz s-a ridicat un dispozitiv de imobilizare cu electroșocuri, iar dintr-o altă locuință au fost ridicare un număr de 26 de obiecte artizanale cu conținut pirotehnic, urmând a se face propuneri de extindere a cercetărilor cu privire la fapte”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp. Ionuţ Epureanu.

Conform aceloraşi surse, pe parcursul zilei de joi s-au emis ordonanţe de reţinere pentru 24 ore pentru patru dintre suspecţi, urmând ca vineri să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile, iar față de minor obligarea de a nu părăsi localitatea.


Intră acum și în grupul de