Doi traficanti de canabis au ajuns in arest dupa un flagrant organizat pe raza municipiului Suceava (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Doi tineri din comuna Calafindeşti au ajuns în arestul IPJ Suceava după ce au fost prinşi în flagrant de procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Suceava încercând să vândă cantitatea de aproape 400 de grame de canabis.

Potrivit datelor pe care le deţinem lucrătorii antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Suceava îi urmăreau pe cei doi traficanţi încă de la începutul lunii decembrie 2011 despre care existau date că ar oferi spre vânzare droguri de risc, respectiv cannabis.

Surse judiciare ne-au confirmat că cei doi au procurat cannabisul din Grecia, pe care l-au introdus în ţară cu scopul comercializării, dar şi pentru consum propriu.

Vineri seară, procurorii DIICOT Suceava au organizat un flagrant în urma căruia cei doi tineri au fost prinşi pe raza municipiului Suceava, în timpul vânzării cantităţii de 394 grame cannabis, contra sumei de 15.000 lei.

„Ulterior, cu autorizarea Tribunalului Suceava, a fost executată o percheziţie într-o locaţie din municipiul reşedinţă de judeţ unde tinerii locuiau fără forme legale şi ca urmare a probatoriului administrat, la aceeaşi dată, s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea inculpaţilor pentru o perioadă de 24 de ore” ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp. Ionuţ Epureanu.

Pe parcursul zilei de sâmbătă, traficanţii au fost prezentaţi în faţa instanţei de judecată care a dispus arestarea preventivă a celor doi pentru o perioadă de 29 de zile cercetările fiind continuate în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale, identificării şi tragerii la răspundere penală a tuturor participanţilor.


Intră acum și în grupul de