Tanar de 26 de ani din Forasti, bagat in spital de trei consateni


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 26 de ani din comuna Forăşti, judeţul Suceava, a ajuns marţi noapte pe patul de spital, după ce trei persoane, din aceeaşi localitate cu el, au tăbărât asupra lui în timp ce se afla într-un bar.

Potrivit cercetărilor efectuate de către poliţişti, incidentul s-a înregistrat în jurul orelor 22:00, pe când tânărul se afla singur într-un local din comună.

Aici a fost găsit de un bărbat de 40 de ani din comună care, împreună cu fiul său de 17 ani au tăbărât asupra victimei lovind-o cu pumnii şi cu picioarele. În ajutorul agresorilor, a sărit şi un prieten de-al băiatului, în vârstă de 16 ani.

„Victima a fost transportată la Spitalul municipal Fălticeni pentru a i se acorda îngrijiri medicale, unde de altfel a şi rămas internat. În urma audierilor, cei trei agresori au recunoscut faptul că l-au lovit pe tânăr pe fondul unor neînţelegeri mai vechi şi întrucât ar fi fost provocaţi de acesta”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp. Ionuţ Epureanu.

În cauză s-a întocmit dosar penal ce urmează a fi soluţionat procedural sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „lovire sau alte violenţe”.


Intră acum și în grupul de