Un tanar din comuna Galanesti nu s-a linistit pana nu s-a mai ales cu un dosar penal pentru aceeasi fapta


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 30 de ani din Călineşti, judeţul Suceava, a fost prins de poliţişti plimbându-se fără nici o grijă la volanul unei maşini deşi îi era interzis să facă acest lucru. Mai mult, tânărul avea întocmit pe numele său şi un dosar penal.

Potrivit datelor obţinute de la IPJ Suceava, totul s-a petrecut marţi, în jurul prânzului, pe strada Piaţa Unirii din municipiul Rădăuţi, când organele de ordine au oprit pentru control un autoturism al cărui conducător auto nu avea fixată centura de siguranţă.

„Solicitându-i-se şoferului să prezinte documentele pentru control, acesta a declarat verbal că a uitat documentele la domiciliu, dar că se numeşte C.Mircea, are 26 de ani şi posedă permis de conducere valabil pentru categoria B,C şi E”, ne-a declarat insp. Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava.

Întrucât existau suspiciuni cu privire la identitatea conducătorului auto, tânărul a fost condus de organele de ordine la sediul poliţiei, unde în urma verificării în evidenţe s-a stabilit că de fapt el are alt nume, are 30 de ani, iar permisul de conducere figurează reţinut pentru comiterea infracţiunii de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul cu o îmbibaţie alcoolică peste 0,80 g/l alcool pur în sânge” încă din martie 2010.

Mai mult, în luna august a anului trecut a fost prins de poliţişti la volanul maşinii fiindu-i atunci întocmit dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunii de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată”.

Tânărul nu s-a potolit astfel că marţi a fost prins din nou conducând o maşină deşi nu are acest drept fapt pentru care s-a ales cu un nou dosar penal pentru comiterea infracţiunii de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată”, dar la care s-a mai adăugat acum şi „fals privind identitatea”.


Intră acum și în grupul de