Acasă Actualitate Pistolar de 36 de ani din Suceava, saltat de politisti la cererea...

Pistolar de 36 de ani din Suceava, saltat de politisti la cererea autoritatilor austriece (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 36 de ani din judeţul Suceava a ajuns miercuri seară în faţa instanţelor de judecată, după ce a fost căutat ani buni de zile şi apoi dat în urmărire generală.

Potrivit datelor obţinute de la Biroul de presă al IPJ Suceava, suceveanul era căutat de autorităţile austriece încă din anul 2005, după ce acesta a săvârşit mai multe acte de violenţă printre care s-au numărat şi infracţiuni de tâlhărie cu arma în mână.



„Pe parcursul zilei de joi, în urma investigaţiilor efectuate şi a măsurilor informativ-operative întreprinse, a fost identificat pe raza municipiului Suceava, un bărbat în vârstă de 36 de ani, persoană solicitată de autorităţile austriece în baza unui mandat european de arestare pentru mai multe infracţiuni de tâlhărie cu mână armată săvârşite pe teritoriul statului austriac în prima parte a anului 2005”, ne-a declarat insp. Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt al IPJ Suceava.

Conform surselor citate, bărbatul, identificat în persoana lui P.Vasilică din municipiul Suceava a fost reţinut de poliţiştii suceveni din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale şi Serviciului Intervenţie Rapidă – IPJ Suceava, la acţiune participând şi poliţişti din cadrul IGPR – Direcţia de Investigaţii Criminale precum şi o echipă de poliţişti austrieci.

„Pe parcursul aceleiaşi zile, învinuitul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Suceava şi Curţii de Apel Suceava, instanţa luând faţă de acesta măsura obligării de a nu părăsi localitatea pentru 30 de zile”, a mai adăugat Ionuţ Epureanu.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version