Tanar de 16 ani, accidentat grav de o masina in timp ce se dadea cu sania


Intră acum și în grupul de

Un adolescent de 16 ani a ajuns direct de pe sanie pe patul de spital, după ce distracţia de sezon s-a transformat într-un grav accident de circulaţie pe raza comunei Comăneşti, judeţul Suceava.

Potrivit informaţiilor IPJ Suceava, incidentul a avut loc joi după-amiază, în jurul orelor 15:30, când un şofer de 41 de ani, din comuna Todireşti, se deplasa cu autoturismul proprietate personală pe DJ 178 pe raza localităţii Comăneşti.

Fără a avea vizibilitate, într-o curbă la dreapta a intrat din plin într-o sanie pe care se afla victima de 16 ani, din localitatea Cenad, judeţul Timiş şi care cobora pe drumul acoperit cu zăpadă pe contrasens.

„În urma impactului, a rezultat accidentarea gravă a minorului, care a fost diagnosticat cu fractură de femur drept, ce necesită pentru vindecare 40-45 de zile îngrijiri medicale”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp. Ionuţ Epureanu.

Victimă a unui accident rutier, petrecut tot pe parcursul zilei de joi, a căzut şi o suceveancă de 61 de ani. Femeia a fost lovită de o maşină condusă de un bărbat de 47 de ani din municipiul reşedinţă de judeţ pe str. Tineretului.

Potrivit aceloraşi surse, bătrâna a fost accidentată chiar în momentul în care „se afla angajată în traversarea străzii pe trecerea de pietoni semnalizată prin indicatoare şi marcaje rutiere”. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ şi s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de