Masina furata si abandonata intr-un parau de pe raza localitatii Cajvana. Politistii cauta autorii


Intră acum și în grupul de

Un autoturism furat de pe raza localităţii Cajvana, judeţul Suceava, a fost găsit de poliţişti abandonat, câteva ore mai târziu pe raza localităţii dar, în pârâul Pietrosu.

Sesizarea cu privire la dispariţia autovehiculului a fost făcută organelor de ordine în timp ce acestea verificau altă plângere pe raza aceleaşi localităţi referitor la o distrugere efectuată asupra altei maşini.

„În urma continuării verificărilor privind furtul mijlocului de transport de pe raza orașului Cajvana, în jurul orelor 20:00, cadrele Poliției au fost sesizați telefonic de către un localnic despre faptul că două persoane au abandonat un autoturism în pârăul Pietrosu de pe raza orașului și au fugit înspre dealul Comăneștilor”, a declarat insp. Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt al IPJ Suceava.

Echipa operativă a constatat că autoturismul a fost abandonat cu ușa din stânga față întredeschisă, având geamul de la portieră dat în jos, neavând cheile în contact și fără a prezenta urme de forțare la contact. Poliţiştii încearcă să dea de urma autorilor.


Intră acum și în grupul de