Femeie de 65 de ani din Veresti, inselata de un bucurestean pe holurile Policlinicii Suceava


Intră acum și în grupul de

O femeie de 65 de ani din localitatea Vereşti, judeţul Suceava, a rămas fără toţi banii care îi avea la ea, pe holurile Policlinicii din municipiul reşedinţă de judeţ, după ce a fost înşelată de o persoană pe care de abia o întâlnise.

Poliţiştii suceveni au fost sesizaţi despre acest caz de o altă persoană care se afla în incinta unităţii sanitare şi care a declarat telefonic organelor de ordine că a sunat la poliţie după ce a văzut că „pe strada Mihai Viteazul din municipiu, o femeie mai în vârstă fuge după un bărbat şi îi cere să-i dea înapoi banii pe care i-a luat”.

„La faţa locului, s-a deplasat un echipaj de ordine publică care a identificat-o pe bătrâna care a declarat faptul că, în jurul orelor 10:45 în timp ce se afla în interiorul Policlinicii Suceava, a fost acostată de un bărbat care i-a promis că îi măreşte pensia dacă îi dă suma de 140 lei. Femeia a fost de acord, dându-i suma de 140 lei bărbatului respectiv, după care acesta a dispărut”, ne-a declarat insp. Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt al IPJ Suceava.

Ulterior, a fost identificat şi autorul înşelăciunii, un bărbat în vârstă de 53 ani, din municipiul Bucureşti, care a fost condus la sediul poliţiei, unde i s-a efectuat un control corporal, iar asupra sa a fost găsită suma de peste 400 de lei, semn că bătrâna din policlinică nu a fost prima persoană înşelată de bărbat.

„Cercetările sunt continuate de lucrătorii Biroului investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Suceava sub aspectul comiterii infracţiunii de înşelăciune, cauza urmând a fi soluţionată procedural”, a mai adăugat Ionuţ Epureanu.


Intră acum și în grupul de