Tineri prinsi furand fier din structura de rezistenta a unui dig de pe raul Suceava


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii Secției Rurale nr.5 Botoșana, au reuşit, pe parcursul zilei de marţi, prinderea în flagrant a trei persoane, care încărcau într-un atelaj hipo mai multe bare de fier ce proveneau din gabioanele de rezistență ale râului Suceava.

Din datele pe care le deţinem, este vorba de trei tineri cu vârste cuprinse între 17 şi 25 de ani, toţi din comuna Şcheia, judeţul Suceava, care acţionau sub podul rutier a DJ 209D, ce traversează râul Suceava, în zona Costîna.

„Din primele verificări, s-a constatat faptul că doi dintre autori s-au deplasat cu bicicletele pe albia râului Suceava, în aval de podul rutier al DJ 209D, care traversează râul dinspre Dărmănești către Costîna, unde au tăiat cu bomfaierul, un număr de 62 de bare de fier, din gabioanele de rezistență, de diferite lungimi, cu grosimea de 10 mm”, ne-a declarat insp. Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt al IPJ Suceava.

După ce şi-au terminat treaba, în jurul orelor 14:00, cei doi l-au sunat pe un prieten de-al lor pentru a veni cu un atelaj hipo, în vederea încărcării și transportării barelor la un centru de colectare a fierului vechi.

Acum cei trei s-au ales cu dosar penal pentru infracțiunea de furt calificat.


Intră acum și în grupul de