„Balkanamera Jazz Quartet” va concerta la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

O seară specială îi aşteaptă pe suceveni, vineri, 27 ianuarie 2012, de la ora 21.00, la etajul Iulius Mall Suceava, în Strikers Club, acolo unde este programată să concerteze trupa „Balkanamera Jazz Quartet”, informează într-un comunicat de presă, reprezentanţii complexului comercial.

Potrivit acestora, acordurile latino şi balcanic hot jazz vor încânta pasionaţii de muzică rafinată. Liviu Mărculescu la trombon, Corneliu Stroie la baterie şi percuţie, Elena Gaticin la pian şi voce, precum şi Giani Amarandei la contrabas vor încânta cu siguranţă numeroasa audienţă.

Rezervări se pot face telefonic, la numărul: 0746/359.519, sau direct la Strikers Club.

Origami – Librăria Cărtureşti provoacă publicul sucevean să intre în lumea fascinantă origami. În aburii ceaiului parfumat de la Cărtureşti, în fiecare sâmbătă, de la ora 11.30, curioşii pot deveni cu adevărat pasionaţi de arta modelării hârtiei, informează reprezentanţii librăriei sucevene.

Potrivit acestora, locurile în librărie sunt limitate, iar participarea trebuie confirmată pe e-mail: [email protected] sau telefonic, la numărul 0732/003.049
Dansuri de societate pentru prichindei în fiecare zi de luni, miercuri şi vineri, de la ora 18.00, în sala de dans de la etajul Iulius Mall. Cei mici pot lua gratuit lecţii de samba, salsa, rumba, tango, vals vienez, vals lent, cha cha, quickstep, jive şi slow foxtrot în sala Boomdance, se arată într-un comunicat de presă.

Târg de Obiecte Handmade – Podoabe, haine, accesorii şi obiecte de decor deosebit de frumoase, toate meşterite în mici ateliere şi la mare modă, vor fi expuse spre vânzare în Iulius Mall, transmit reprezentanţii Iulius Mall.

Potrivit aceloraşi surse, între 27 şi 29 ianuarie 2012, în programul de funcţionare al shopping-mall-ului, standurile vor fi împodobite cu produse şic, menite să ne facă unici.

Iulius Mall se află în sezonul marilor oferte de iarnă şi a pregătit promoţii pentru toţi oamenii, inclusiv pentru cei de zăpadă! “Febra chilipirurilor a cuprins mai toate magazinele, aşa că preţurile sunt mai mici cu până la 90%. BSB şi Coly au promoţii cuprinse între 60% şi 90 de procente, Jolidon de până la 80%, C&A, Sprider Stores, Terra Nova, Junker, Picioru’ Gras şi Motor au tăiat din preţuri cu până la 70%, iar Nichi, Be You, Kenvelo, Sofiaman şi Louise cu aproape 60 de procente. Piese vestimentare de sezon cu tarife până la 50% mai accesibile se găsesc la Motivi, Steilmann, HV Street, Ina Design, RVL, Maxx Discount, Next Level şi Luxor. Promoţiile de iarnă au preţurile tăiate la jumătate la reprezentanţele Salamander, La Scarpa, Leonardo şi Il Bimbo. Lista completă a reducerilor se află în Iulius Mall, pe www.iuliusmall.com sau pe Facebook/Iulius Mall Suceava. Grăbiţi-vă! Lucrurile bune se termină repede!”, informează reprezentanţii Iulius Mall Suceava într-un comunicat de presă.

„Feeria iernii se regăseşte la patinoarul Ice Dream, deschis la Iulius Mall Suceava pentru pasionaţii acestui sport alb. Arena de gheaţă va funcţiona zilnic între orele 14.00 şi 21.30, la tarifele de: 10 lei pentru copii, elevi şi studenţi şi 15 lei pentru adulţi la fiecare repriză de patinat, adică o oră şi jumătate pe ringul de gheaţă Ice Dream”, informează reprezentanţii Iulius Mall Suceava.


Intră acum și în grupul de