Campionat de Sah, la Galleria Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Galleria Mall Suceava alături de Club Ariadna invită sucevenii în perioada 27-29 ianuarie 2012, să ia parte la Campionatul de șah Galleria, informează într-un comunicat de presă reprezentanţii complexului commercial.

Potrivit acestora, evenimentul se va desfășura pe trei categorii de participanți: copii, juniori și seniori, organizatorii punând la bătaie premii pentru fiecare categorie în parte, după cum urmează:

– la categoria Seniori, locul I va fi premiat cu 200 lei, locul II cu 150 lei, iar locul III cu 100 lei;

– la categoria Juniori, locul I va fi premiat cu 150 lei, locul II cu 100 lei, iar locul III cu 50 lei;

– la categoria Copii, locul I va fi premiat cu 75 lei, locul II cu 50 lei, iar locul III cu 25 lei.

Pentru înscrieri și alte detalii poate fi contactat telefonic reprezentatul Clubului Ariadna, la numărul de telefon: 0723/669.818

La Galleria Mall Suceava se joacă “Albă ca zăpada și cei 7 pitici”

Teatrul pentru copii și tineret “Vasilache” din Botoșani va prezenta sâmbătă, 28 ianuarie 2012, de la ora 11.30, în zona dedicată copiilor din Galleria Mall Suceava (la etaj), piesa “Albă ca zăpada și cei 7 pitici”, informează într-un comunicat de presă repreuentanţii complexului comercial.

Potrivit organizatorilor, durata spectacolului va fi de 50 minute, iar vârsta recomandată pentru public se situează între 3 și 18 ani.

“După program, copii se vor distra pe cinste în spațiul de joacă special amenajat, vor putea participa la un program interactiv doar pentru ei și, bineînțeles, vor fi premiaţi cu cele mai simpatice jucării”, se arată în document.

Aşadar, în fiecare sâmbătă la Galleria Mall Suceava, copii au liber la joacă, iar părinţii au liber la shopping!

Învață să dansezi la Galleria Suceava!

Galleria Mall Suceava invită toți copii în fiecare zi de ianuarie, de luni până vineri, la “Lecții de dans gratuite pentru copii” (Quick Step, Rumba, Latino, Slow Fox, Samba, Tango, Vals sau Cha Cha ), informează într-un comunicat de presă reprezentanţii complexului comercial.

“Da! Oricare dintre noi poate fi dansator, important e să vrem să facem asta. Oricine poate dansa, fie că bate ritmul cu piciorul, fie că face tumbe sau dă din mâini și din picioare ca și cum pielea i-ar fi devorată de cele mai strașnice furnici. Da, poți dansa!”, transmit organizatorii.

Precizăm că lecțiile de dans sunt oferite de Şcoala de dans Fly Dance Club (Suceava).


Intră acum și în grupul de