Acasă Actualitate Femeie de 65 de ani din Veresti, inselata de un bucurestean pe...

Femeie de 65 de ani din Veresti, inselata de un bucurestean pe holurile Policlinicii Suceava


Intră acum și în grupul de

O femeie de 65 de ani din localitatea Vereşti, judeţul Suceava, a rămas fără toţi banii care îi avea la ea, pe holurile Policlinicii din municipiul reşedinţă de judeţ, după ce a fost înşelată de o persoană pe care de abia o întâlnise.

Poliţiştii suceveni au fost sesizaţi despre acest caz de o altă persoană care se afla în incinta unităţii sanitare şi care a declarat telefonic organelor de ordine că a sunat la poliţie după ce a văzut că „pe strada Mihai Viteazul din municipiu, o femeie mai în vârstă fuge după un bărbat şi îi cere să-i dea înapoi banii pe care i-a luat”.



„La faţa locului, s-a deplasat un echipaj de ordine publică care a identificat-o pe bătrâna care a declarat faptul că, în jurul orelor 10:45 în timp ce se afla în interiorul Policlinicii Suceava, a fost acostată de un bărbat care i-a promis că îi măreşte pensia dacă îi dă suma de 140 lei. Femeia a fost de acord, dându-i suma de 140 lei bărbatului respectiv, după care acesta a dispărut”, ne-a declarat insp. Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt al IPJ Suceava.

Ulterior, a fost identificat şi autorul înşelăciunii, un bărbat în vârstă de 53 ani, din municipiul Bucureşti, care a fost condus la sediul poliţiei, unde i s-a efectuat un control corporal, iar asupra sa a fost găsită suma de peste 400 de lei, semn că bătrâna din policlinică nu a fost prima persoană înşelată de bărbat.

„Cercetările sunt continuate de lucrătorii Biroului investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Suceava sub aspectul comiterii infracţiunii de înşelăciune, cauza urmând a fi soluţionată procedural”, a mai adăugat Ionuţ Epureanu.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version