A vrut sa desparta doi batausi, dar s-a ales cu doua lovituri de cutit


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 23 de ani din comuna Slatina, judeţul Suceava, a avut nevoie de îngrijiri medicale de specialitate după ce a încercat să aplaneze conflictul izbucnit între două persoane.

Până la urmă, scandalul a fost potolit de un un echipaj din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.7 Mălini, aflat în timpul serviciului de patrulare pe raza comunei Slatina, care a observat în fața unui magazin din localitate, mai multe persoane care se certau intervenind pentru calmarea spiritelor.

„Cu ocazia verificărilor, s-a stabilit că pe fondul unui conflict mai vechi între un minor de 16 ani şi un tânăr de 32 de ani, ambii din localitate, cei doi s-au agresat reciproc, iar în timpul altercației, minorul i-a aplicat 2 lovituri de cuțit în zona umărului stâng unei alte persoane din comuna Slatina, care a intervenit între cei doi pentru aplanarea scandalului”, ne-a declarat insp. Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt al IPJ Suceava.

Tânărul înjunghiat a fost transportat cu ambulanța la Spitalul municipal Fălticeni, unde a primiri îngrijiri medicale, dar a refuzat internarea, iar minorul s-a ales cu dosar penal ce urmează a fi soluţionat procedural.


Intră acum și în grupul de