Porumboiu da garantii ca painea Mopan nu se va scumpi (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Preşedintele grupului de firme „Racova com-agro-pan Grup” (din care face parte şi firma suceveană Mopan) omul de afaceri Adrian Porumboiu a dat garanţii că preţul pâinii va rămâne acelaşi şi în 2012.

Aflat vineri la Gura Humorului, unde a inaugurat o nouă fabrică de producţie şi un magazin de desfacere marca Mopan, omul de afaceri a declarat: „Politica de preţuri la Mopan este constantă. Nu au existat creşteri de preţuri de ani de zile cu toate că ne vine foarte greu să rezistăm pentru că TVA-ul mărit este în dezavantajul încasării la bugetul statului”.

Porumboiu a arătat că Mopan va rămâne la acelaşi nivel cu preţul la pâine, reamintind faptul că preţul nu a fost majorat nici măcar anul trecut, în plină perioadă de criză financiară.

„Dorim să creştem foarte mult prin calitate. Mopan procesează grâu din care se obţine făină cu gluten care nu are nevoie de niciun ameliorator, ceea ce nu poate fi decât îmbucurător pentru clienţii noştri. Sunt un pic derutat în ceea ce priveşte previziunile pentru 2012 deoarece în partea noastră, culturile de grâu suferă de un deficit destul de mare de apă”, a apreciat Porumboiu.

Precizăm că la ora actuală Mopan este cel mai mare producător de grâu din România, cu 150.000 de tone de grâu/an.


Intră acum și în grupul de