Doi barbati bauti bine au fost gasiti de politisti intr-un sant din Hurjuieni, judetul Suceava


Intră acum și în grupul de

Lucrătorii Secției de Poliție Rurală nr.4 Vicovu de Jos a fost sesizată de participanţii la traficul rutier că pe raza localităţii Hurjuieni, comuna Gălăneşti, două persoane aflate în stare avansată de ebrietate se află într-o maşină intrată într-un şanţ.

Când au ajuns la faţa locului, organele de ordine au găsit doi bărbaţi în interiorul unui autoturism situat pe DJ 178F, într-un șanț de pe partea dreaptă a drumului, la volanul căruia a fost identificat un tânăr localnic 34 ani, iar pe scaunul din dreapta un prieten de-al acestuia, ambii emanând puternică halenă alcoolică.

„Conducătorului auto i s-a solicitat să sufle în aparatul alcooltest în vederea stabilirii alcoolemiei, însă acesta a refuzat, declarând că dorește să i se recolteze probe biologice de sânge astfel că a fost condus la Spitalul municipal Rădăuți, unde a fost de acord să fie testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei” ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp. Ionuţ Epureanu.

În cauză s-a întocmit dosar penal ce va fi soluţionat procedural.


Intră acum și în grupul de