Fetita de 11 ani din Veresti, în stare grava la spital, dupa ce a traversat strada in fuga si fara sa se asigure


Intră acum și în grupul de

Un copil de doar 11 ani din localitatea Vereşti, judeţul Suceava, a ajuns marţi, în jurul prânzului, pe patul de spital, după ce a încercat să traverseze strada în fugă şi fără să se asigure.

Minora se afla pe raza localităţii de domiciliu şi a vrut să treacă pe partea cealaltă a DJ 290 ce traversează comuna, dar nu a văzut maşina care se apropia şi a fost lovită din plin de autoturismul condus de un tânăr de 20 de ani tot din Vereşti.

„Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar fetiţa a fost transportată la Unitatea de primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Judeţean Suceava cu TCC cu comoţie cerebrala şi fractură claviculară stângă”, ne-a comunicat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp. Ionuţ Epureanu.

Un alt accident fără victime s-a petrecut tot pe parcursul zilei de marţi, în jurul orelor 16:00, când doi cetăţeni din municipiul Bucureşti s-au prezentat la poliţie după ce maşinile lor, staţionate pe strada Republicii din municipiul reşedinţă de judeţ, au fost avariate de către un autoturism al cărui conducător auto a plecat de la fața locului.

„După mai bine de o oră de la producerea incidentului, la sediul Poliției Municipiului Suceava, s-a prezentat şi şoferul vinovat, un sucevean de 42 ani care a recunoscut fapta, iar în momentul în care a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul a fost de 0,43 mg/l”, ne-a declarat insp. Ionuţ Epureanu.


Intră acum și în grupul de