“La Fierarie” provoaca sucevenii la un concurs de cultura generala. Afla aici care este miza competitiei


Intră acum și în grupul de

În ideea de a promova cultura, Pub Boem “La Fierărie” va organiza timp de zece săptămâni, în fiecare zi de joi, începând din 2 februarie, de la ora 20.00, un concurs de cultură generală destinat tuturor categoriilor de vârstă. Miza competiţiei va consta într-un week-end pentru două persoane printr-o capitală europeană, informează într-un comunicat de presă reprezentanţii “La Fierărie”.

“A sosit timpul să ne demonstrăm nouă înșine că nu am citit și nu am învățat în van. Într-o perioadă în care non-valorile și non-cultura sunt promovate la rang de informație de interes public, într-o perioadă în care cărțile sunt doar piese decorative într-o bibliotecă uitată în casele părinților și bunicilor, noi vă aducem un concept nou, o readucere a culturii adevărate acolo unde i-a fost și îi este locul”, transmit organizatorii ineditei manifestări.

Potrivit acestora, “La Fierărie” propune sucevenilor “Pub Quiz”, un concurs de cultură generală, creat pentru a redescoperi cunoștințele pe care le avem toți, evidente sau ascunse printre cotloanele memoriei noastre.

“Combinăm 30 de întrebări amuzante și interactive într-un concurs destinat tuturor vârstelor, tuturor nivelelor de pregătire. Trebuie doar să vă grupați în echipe de doi, să alegeţi un nume echipei, oricât de ciudat, de haios, de trăznit sau de serios doriți, să fiţi prezenți cu bună dispoziție în fiecare seară de joi, după ora 20.00, în localul nostru. Este obligatoriu să aduceți cu voi buna dispoziție, pofta de viață, pofta de prieteni și pofta de cultură. Nimeni nu are de pierdut. Toți câștigăm CULTURĂ! Adițional, câte 100 de lei pe ediție împărţită primelor trei locuri”, precizează organizatorii evenimentului.

Concursul se va desfăşura pe perioada a zece ediții, iar premiul sezonului va fi acordat echipei care acumulează cel mai mare număr de puncte din toate aceste ediţii, și va consta într-un week-end pentru două persoane printr-o capitală europeană.

“Primele două ediții vor fi pilot, pentru ca participanţii să se obișnuiască cu concursul. Primul sezon al Quiz-ului va începe oficial în data de 23 februarie, iar finala va avea loc în data de 26 aprilie”, se menţionează în document.


Intră acum și în grupul de