“Iubire la Paris” pentru indragostitii de shopping, la Iulius Mall Suceava. Detalii aici


Intră acum și în grupul de

Un sejur romantic la Paris şi 1.500 de premii răsplătesc bucovinenii a căror destinaţie preferată de shopping şi distracţie va fi, între 3 şi 14 februarie 2012, Iulius Mall Suceava, informează într-un comunicat de presă reprezentanţii complexului comercial.

“Concursuri extraordinare răsplătite pe merit din kilometru în kilometru, parade de modă, căsătorii de-o zi, numeroase surprize plăcute şi un superconcert VUNK vor transforma Valentine’s Day într-o zi cu totul specială.

Cumpărăturile pe bonuri cumulate de minimum 100 de lei sunt premiate, zilnic, pe loc. Primii 100 de clienţi aleg taloane pe care câştigă garantat vouchere de cumpărături, bijuterii din argint, cutii de praline I love Milka şi răcoritoare Coca-Cola. În urnă se vor depune taloane la marea tombolă a iubirii din 14 februarie, de la ora 20.00, pentru vacanţa de patru zile la Paris. Îndrăgostitul de shopping la Iulius Mall va explora splendida capitală europeană alături de persoana iubită”, se arată în document.

În comunicat se mai precizează că pe data de 9 februarie 2012 va lua startul concursul “Până unde aş merge pentru tine!”. Cei care vor alerga un kilometru în Iulius Mall, pe o bandă specială, vor primi un energizant Burn, 2 kilometri sunt răsplătiţi cu o cutie de bomboane Milka, iar 3 kilometri cu un abonament la o sală de dans. Alergătorii a 4 kilometri primesc două delicioase pizza, iar pentru 5 km un abonament la fitness Sport Center. Recordmanul fiecărei zile intră automat în marea finală din 14 februarie, iar primul plasat de Valentine’s Day va fi răsplătit cu o escapadă romantică la pensiunea “Popasul Domnesc” din Voroneţ.

“Mall-ul a fost deja << dichisit >> în culorile iubirii, iar magazinele au oferte şi preţuri speciale în perioada în care se celebrează iubirea. Toţi îndrăgostiţii de shopping sunt aşteptaţi în Iulius Mall Suceava. Pentru fanii săi de pe Facebook, mall-ul pregăteşte un concurs cu premii tentante!”, transmit reprezentanţii complexului comercial.


Intră acum și în grupul de