Au transportat cu taxiul bunurile furate dintr-un magazin din Gura Humorului


Intră acum și în grupul de

Doi adolescenţi din judeţul Suceava se află în prezent în atenţia poliţiştilor după ce au fost prinşi de organele de ordine în urma unei spargeri date pe parcursul nopţii de joi spre vineri.

Potrivit informaţiilor IPJ Suceava, tinerii au căzut în mâna poliţiştilor în jurul orei 01:00 când patrula de ordine publică din cadrul Poliţiei Oraşului Frasin, aflată în serviciul de patrulare pe DN 17, la intersecția cu DJ 177 A, a identificat două persoane ce au coborât dintr-un autoturism taxi și se deplasau spre strada Stadionului, având asupra lor bagaje voluminoase.

În urma cercetărilor efectuate, organele de ordine au stabilit că este vorba despre un băiat de 16 ani din oraşul Gura Humorului şi un tânăr de 18 ani din municipiul Câmpulung Moldovenesc care cărau bunurile furate aproape de miezul nopţii, dintr-un magazin din apropierea Primăriei oraşului Gura Humorului.

„Imediat, cei doi autori au fost conduși la sediul Poliţiei Oraşului Gura Humorului pentru continuarea cercetărilor”, ne-a declarat insp. Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de