Caraus de tigari de contrabanda prins intamplator de politistii Sectiei Pojorata


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 21 de ani, din judeţul Suceava, care se ocupa cu transportul ţigărilor de contrabandă a fost prins de poliţişti după ce a fost zărit întâmplător pe raza comunei Moldova Suliţa.

Mai exact, organele de ordine l-au zărit pe acesta pe drumul comunal Pârâul Suliţa de pe raza localităţii, foarte agitat şi fără a-şi justifica prezenţa în acel loc.

„Întrucât cel în cauză nu avea documente de identitate asupra sa, s-a procedat la verificarea în baza de date şi s-a constatat că este vorba despre o persoană din comuna Brodina iar în urma cercetării la faţa locului, la o distanta de 100 de metri, în interiorul pădurii de pe marginea drumului a fost identificat un colet învelit cu folie din plastic culoare neagră, prins cu două chingi, în interiorul căruia se aflau pachete de ţigări” ne-a declarat insp. Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt al IPJ Suceava.

Imediat s-a procedat la ridicarea coletului și transportarea acestuia la sediul Poliţiei Municipiului Câmpulung Moldovenesc, unde în urma inventarierii au fost identificate 980 pachete de ţigări, cu o valoare de aproximativ 90 de milioane de lei vechi.

În cauză s-a întocmit dosar penal, tânărul fiind cercetat acum pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă.


Intră acum și în grupul de