Caraus de tigari de contrabanda prins intamplator de politistii Sectiei Pojorata

Un tânăr de 21 de ani, din judeţul Suceava, care se ocupa cu transportul ţigărilor de contrabandă a fost prins de poliţişti după ce a fost zărit întâmplător pe raza comunei Moldova Suliţa.

Mai exact, organele de ordine l-au zărit pe acesta pe drumul comunal Pârâul Suliţa de pe raza localităţii, foarte agitat şi fără a-şi justifica prezenţa în acel loc.

„Întrucât cel în cauză nu avea documente de identitate asupra sa, s-a procedat la verificarea în baza de date şi s-a constatat că este vorba despre o persoană din comuna Brodina iar în urma cercetării la faţa locului, la o distanta de 100 de metri, în interiorul pădurii de pe marginea drumului a fost identificat un colet învelit cu folie din plastic culoare neagră, prins cu două chingi, în interiorul căruia se aflau pachete de ţigări” ne-a declarat insp. Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt al IPJ Suceava.

Imediat s-a procedat la ridicarea coletului și transportarea acestuia la sediul Poliţiei Municipiului Câmpulung Moldovenesc, unde în urma inventarierii au fost identificate 980 pachete de ţigări, cu o valoare de aproximativ 90 de milioane de lei vechi.

În cauză s-a întocmit dosar penal, tânărul fiind cercetat acum pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă.