PDL Suceava a intrat in pre-campania pentru alegerile locale din iunie


Intră acum și în grupul de

Organizaţia judeaţeană Suceava a PDL a anunţat duminică faptul că şi-a desemnat echipa de campanie pentru alegerile locale şi că acesta va fi coordonată de secretarul general al organizaţiei, deputatul Ioan Bălan.

Democrat-liberalii suceveni au spus că vor demara procesul de stabilire a candidaţilor, primarii PDL în funcţie urmând să candideze pentru un nou mandat.
Potrivit unui comunicat al organizaţiei judeţene, candidaţii pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean şi Primăriei municipiului Suceava au fost desemnaţi de mai bine de un an, aceştia fiind Gheorghe Flutur şi, respectiv, Ion Lungu.

În comunicat se mai spune că echipa care va coordona campania electorală este condusă de secretarul general al organizaţiei, deputatul Ioan Bălan, în staff-ul de campanie fiind acceptatţi şi prim-vicepreşedintele organizaţiei, senatorul Orest Onofrei, vicepreşedintele organizaţiei, Vasile Ilie, care este şi vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, dar şi preşedintele organizaţiei de tineret, Lucian Harşovschi, viceprimar al Sucevei.

PDL a mai menţionat că preşedintele organizaţei judeţene, Gheorghe Flutur, a anunţat că în foarte scurt timp se vor stabili candidaţii la funcţiile de primar pentru toate localităţile judeţului, cu respectarea regulii generale că primarii în funcţie vor candida pentru un nou mandat.

„Strategia de campanie va avea în vedere câştigarea alegerilor locale, astfel încât să putem asigura continuitatea în modernizarea judeţului Suceava”, se arată în finalul comunicatului.

Prim vicepreşedintele PDL, Gheorghe Flutur, a declarat în urmă cu o săptămână că PDL urmează să-şi pregătească strategia pentru viitoarele alegeri.

El a mai arătat atunci că atunci când există o “voce a străzii”, când sunt exprimate nemulţumiri, solicitări de transparenţă, se impune ca membrii partidului să acorde mai mult timp pentru a vorbi cu oamenii.

“E un duş rece, dar nu închidem obloanele. Vom găsi kerosenul să intrăm în logica de alegeri”, a mai declarat Flutur.

“A valorifica criza, nemulţumirea oamenilor, aşa cum face USL, nu este soluţia. Dialogul este soluţia. Sucevenii ştiu ce s-a făcut în aceşti ani şi că în fiecare zi am încercat să fac şi am făcut ceva bun pentru judeţul acesta”, a spus Flutur.


Intră acum și în grupul de