Zona industriala a Sucevei a ramas duminica fara apa potabila

Alimentarea cu apă a mai multe societăţi comerciale din municipiul Suceava a fost afectată duminică după amiaza după ce o conductă magistrală a apei reci s-a avariat.

Imediat dupa anuntarea incidentului mai multi lucrători ai operatorului regional de apă ACET SA din Suceava au intervenit pentru remedierea defectiunii si reluarea furnizarii apei potabile.

O conductă magistrală de apă potabilă din municipiul Suceava care alimentează în special zona industrială a fost avariată, duminică, iar o stradă a fost inundată pe o lungime de aproximativ un kilometru, circulaţia rutieră fiind restricţionată.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat că avaria s-a produs cel mai probabil din cauza temperaturilor scăzute înregistrate în ultima perioadă şi a precizat că mai multe societăţi comerciale din zonă sunt afectate de această situaţie.

El a mai spus că lucrători ai operatorului regional de apă ACET SA lucrau pentru remedierea avariei, apreciind că în cursul serii de duminica se va putea relua furnizarea apei în zonă.