Zona industriala a Sucevei a ramas duminica fara apa potabila


Intră acum și în grupul de

Alimentarea cu apă a mai multe societăţi comerciale din municipiul Suceava a fost afectată duminică după amiaza după ce o conductă magistrală a apei reci s-a avariat.

Imediat dupa anuntarea incidentului mai multi lucrători ai operatorului regional de apă ACET SA din Suceava au intervenit pentru remedierea defectiunii si reluarea furnizarii apei potabile.

O conductă magistrală de apă potabilă din municipiul Suceava care alimentează în special zona industrială a fost avariată, duminică, iar o stradă a fost inundată pe o lungime de aproximativ un kilometru, circulaţia rutieră fiind restricţionată.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat că avaria s-a produs cel mai probabil din cauza temperaturilor scăzute înregistrate în ultima perioadă şi a precizat că mai multe societăţi comerciale din zonă sunt afectate de această situaţie.

El a mai spus că lucrători ai operatorului regional de apă ACET SA lucrau pentru remedierea avariei, apreciind că în cursul serii de duminica se va putea relua furnizarea apei în zonă.


Intră acum și în grupul de