Gerul din ultimele zile nu i-a oprit pe hoti din activitate


Intră acum și în grupul de

Chiar dacă au mai diminuat numărul spargerilor, temperaturile extrem de scăzute din ultima perioadă, nu au reuşit să-i oprească de tot din activitate pe hoţii din judeţul Suceava.

Doar pe parcursul zilei de luni, pe adresa poliţiştilor sucevei au venit două sesizari în care se anunţau spargerea unei case de vacanţă de pe raza localităţii Pojorâta, zona Mestecăniş şi a unei locuinţe situate în localitatea Sadova.

În ce priveşte casa de vacanţă, organele de ordine au stabilit că aceasta aparţine unei femei din municipiul Sibiu, spărgătorii intrând în imobil prin forţarea încuietorii uşii de acces, iar din interior au sustras un televizor cu diagonala de 54 cm.

În cel de-al doilea caz, poliţiştii au stabilit că hoţii au intrat în casa particulară a unei tinere de 33 de ani din Sadova, judeţul Suceava, folosindu-se de chei potrivite, pe perioada în care proprietara era plecată de la domiciliu.

„Din interior, autorii, rămaşi deocamdată necunoscuţi, au furat au sustras două telefoane mobile, un inel de 2 grame din aur cu pietre şi suma de 250 lei. În ambele cazuri cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, în vederea identificării autorilor şi recuperarea prejudiciului”, ne-a declarat insp. Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt al IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de