Captura importanta de tigari la Brodina. Doar unul dintre traficanti a fost prins (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii de frontieră suceveni au reuşit joi noapte o importantă captură de ţigări de contrabandă, după ce la nivelul Sectorului PF Brodina, s-a derulat o acţiune specifică pe linia combaterii contrabandei cu produse din tutun în zona de responsabilitate.

Conform datelor pe care le deţinem, traficanţii au fost observaţi în apropierea liniei de frontieră, în jurul orelor 20:00, pe când cărau de zor mai mai multe colete voluminoase.

„Imediat poliţiştii de frontieră au acţionat pentru reţinerea suspecţilor, moment în care aceştia au abandonat coletele si au fugit spre teritoriul statului vecin”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al STPF Suceava, comisar Ilie Poroch.

Totuşi, în urma acţiunii organelor de ordine s-a reuşit reţinerea uneia dintre persoanele urmărite, identificat ca fiind un bărbat de 32 ani, domiciliat în comuna Straja, judeţul Suceava.

„În urma cercetării terenului în zona unde au fost observaţi suspecţii, au fost descoperite mai multe colete ce conţineau aproximativ 17.500 de pachete cu ţigări, provenind din Republica Moldova”, a declarat Ilie Poroch, adăugând că „imediat, au fost anunţate şi autorităţile de frontieră ucrainene pentru cercetarea în comun a evenimentului”.

Tânărul reţinut de poliţiştii de frontieră suceveni este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă în formă agravantă, iar întreaga cantitate de ţigări abandonată de traficanţi, în valoare de peste un miliard şi jumătate de lei vechi, a fost ridicată în vederea confiscării.


Intră acum și în grupul de