Fara acoperis in mijlocul iernii dupa un puternic incendiu care i-a cuprins casa (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Pompierii militari s-au chinuit mai bine de trei ore să salveze casa unei femei din comuna Râşca, judeţul Suceava, care a fost in final înghiţită de flăcări.

Potrivit datelor pe care le deţinem, femeia a rămas pe drumuri în mijlocul iernii, după ce un puternic incendiu a izbucnit în gospodăria acesteia vineri în jurul prânzului.

După ce vecinii acesteia au chemat pompierii la faţa locului s-au deplasat imediat Detaşamentul Fălticeni ajutat de Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Râşca cu trei autospeciale.

“La sosirea echipajelor, întreaga locuinţă ardea violent, existând pericolul de propagare a flăcărilor la bucătăria de vară şi la o casă învecinată aflată la doar cinci metri distanţă de incendiu” ne-a declarat plt.maj. Alin Găleată, purtătorul de cuvânt al ISU Suceava.

În ciuda eforturilor depuse de pompieri, flăcările, înalte de câţiva metri, au mistuit tot în calea lor transformând imobilul format din parter şi etaj, construit din lemn şi acoperit cu azbociment, într-un moerman de scrum.

“Din primele cercetări efectuate la faţa locului, s-a constatat că incendiul a izbucnit din cauza jarului sau scânteilor provenite din coşul de evacuare a fumului, deteriorat” a mai adăugat Alin Găleată.


Intră acum și în grupul de