Acasă Actualitate Minorul cercetat de politisti pentru furtul de la bijuteria din centrul Sucevei...

Minorul cercetat de politisti pentru furtul de la bijuteria din centrul Sucevei a dat o noua lovitura


Intră acum și în grupul de

Minorul cercetat în stare de liberatate de către poliţiştii suceveni pentru furt de bijuterii dintr-un magazin de specialitate din centrul municipiului reşedinţă de judeţ nu s-a liniştit şi a dat o nouă lovitură.

Băiatul, în vârstă de 14 ani, este din comuna Iclod, judeţul Cluj, iar pe parcursul zilei de joi a furat din bijuterie o verighetă din aur în valoare de peste 3.000 de lei după ce a pulverizat în faţa vânzătoarei spray lacrimogen.



După doar câteva ore minorul a fost prins iar prejudiciul recuperat. Cercetat în stare de liberatete băiatul nu s-a cuminţit şi a dat o nouă lovitură sâmbătă în jurul prânzului la o altă bijuterie de pe raza municipiului Suceava. De această dată a plecat cu un lanţ din aur în valoare de aproape 3.500 de lei.

“Din cercetări a rezultat că în jurul orei 12:45, o persoană necunoscută de sex masculin a pătruns în magazin și i-a solicitat gestionarei să-i prezinte un lanţ din aur. Tânăra, în vârstă de 23 de ani, i-a prezentat lanţul, după care persoana respectivă i-a cerut să-i spună preţul acestuia, fapt pentru care, aceasta a mers la vitrina unde avea cântarul şi calculatorul. Acolo, în timp ce calcula preţul lanţului solicitat, tânărul respectiv a profitat de neatenţia acesteia, a luat lanţul şi a fugit” ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp. Ionuţ Epureanu.

Sosiţi la faţa locului, poliţiştii i-au prezentat gestionarei fotografiile minorului de 14 ani, din comuna Iclod, judeţul Cluj, ocazie cu care tânăra l-a recunoscut fără dubii după semnalmente ca fiind autorul furtului.

Acum poliţiştii încearcă să dea din nou de urma băiatului în vederea recuperării prejudiciului.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version