Trimis in judecata in stare de arest preventiv, dupa ce, prins la furat lemne, a agresat un politist din Vatra Dornei


Intră acum și în grupul de

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei au dispus, prin rechizitoriu, trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a unui bărbatului care la finele anului trecut a bătut un poliţist când a fost prins la furat lemne.

Pe lângă ultraj, Petru-Damian Tironiac mai este acuzat şi de tăiere fără drept de arbori de pe picior şi furt de arbori.

Mai exact, pe data de 21 decembrie anul trecut, potrivit cercetărilor efectuate bărbatul a determinat o persoană să taie 13 arbori nemarcaţi din pădurea aparţinând fondului forestier naţional, asigurându-l pe om că are aprobarea organelor silvice pentru exploatarea materialului lemnos.

După ce a văzut copacii doborâţi, Petru Tironiac a angajat alţi trei bărbaţi să-l ajute să sustragă materialul lemnos rezultat din tăiere.

În timp ce lucrătorii angajaţi se pregăteau să transporte materialul lemnos din pădure, au fost surprinşi de lucrători din cadrul Postului de poliţie Cârlibaba care i-au somat să se oprească, moment în care Petru Damian Tironiac a adresat ameninţări unuia dintre lucrătorii de poliţie aflaţi la faţa locului, l-a lovit în zona pieptului şi i-a rupt haina.

Dosarul a fost înaintat Judecătoriei Vatra Dornei.


Intră acum și în grupul de