Peste 250.000 de persoane au celebrat dragostea la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Pentru 250.000 de persoane, Iulius Mall a fost – între 3 şi 14 februarie 2012 – destinaţia preferată de shopping şi distracţie. Miile de premii instant, marea tombolă a iubirii care a răsplătit un client fidel cu un sejur romantic la Paris, concursurile amuzante, paradele de modă, căsătoriile de o zi şi superconcertul VUNK au încântat mii de bucovineni, informează într-un comunicat de presă reprezentanţii complexului comercial.

Potrivit acestora, aproape 3.000 de taloane s-au depus în urna din care s-a extras, de Valentine’s Day, câştigătorul vacanţei la Paris. Andrei Spetco, de 24 de ani, din Botoşani, a cumpărat din mall un inel de logodnă şi a aflat chiar de “Ziua Îndrăgostiţilor” că va pleca în voiaj în Franţa, alături de iubită.

Pe contul Iulius Mall Suceava de pe Facebook, câştigător a fost desemnat Dan Fedeleş, tot din Botoşani, care a primit cele mai multe voturi, 918, după ce a decorat online o felicitare de Sfântul Valentin. Creativitatea lui va fi răsplătită de Iulius Mall cu o escapadă romantică la pensiunea “Popasul Domnesc” din Voroneţ, însoţit de partenera sa.

“Câştigătorul competiţiei << Până unde aş merge pentru tine >> a fost desemnat Ionuţ Viţel, de 20 de ani, din Suceava, care a alergat 8 kilometri în jumătate de oră. Acesta va petrece alături de iubită un weekend romantic în Voroneţ, la pensiunea << Popasul Domnesc >> .

130 de cupluri s-au căsătorit pentru o zi în Iulius Mall, în faţa unui actor costumat în Ofiţer al Stării Civile şi au primit “certificate de mariaj”, iar fotografiile lor se găsesc deja pe contul Iulius Mall Suceava de pe Facebook.

Marţi seara, îndrăgostiţii de shopping şi distracţie au asistat la prezentările de modă C&A, Motivi, Terranova, Kenvelo, Sprider Stores, Triumph şi Jolidon şi au încheiat seara specială de 14 februarie la superconcertul trupei VUNK” , se arată în document.


Intră acum și în grupul de