Acasă Actualitate Fetita de doar 5 ani, din Capu Campului, desfigurata de cainele vecinei

Fetita de doar 5 ani, din Capu Campului, desfigurata de cainele vecinei


Intră acum și în grupul de

O fetiţă de doar cinci anişori, din comuna Capu Câmpului, judeţul Suceava, îşi va aminti toată viaţa coşmarul prin care a trecut pe parcursul zilei de miercuri. Minora a fost atacată de un câine lăsat dezlegat şi care aparţine unei vecine din sat.

Potrivit datelor puse la dispoziţie de Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, fetiţa a fost trimisă miercuri în jurul prânzului, de către mama ei, la o vecină pentru a-i aduce puţin oţet necesar preparării mâncării.



După ce a intrat în livada consătencei, singură și nesupravegheată, minora a fost atacată de câinele femeii care era dezlegat, care, după ce a sărit pe micuţă, a muşcat-o de mai multe ori în zona feţei.

„Minora a fost transportată cu ambulanța la Spitalul Orășenesc Gura Humorului, pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar proprietara animalului s-a ales cu dosar dosar penal pentru comiterea infracțiunii de neluarea măsurilor de prevenire a atacului canin de către proprietarul câinelui asupra unei persoane”, ne-a declarat insp. Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version