Vanzatoare din municipiul Suceava inselata de doua femei necunoscute


Intră acum și în grupul de

O tânără vânzătoare de 24 de ani din municipiul reşedinţă de judeţ a devenit, pe parcursul zilei de joi, victima a două persoane de sex feminin, a căror identitate este deocamdată necunoscută, şi care au înşelat-o pe gestionară cu suma de 100 de lei.

Potrivit cercetărilor efectuate de poliţiştii chemaţi în ajutor de tânăra vânzătoare, a rezultat că joi, în jurul orei 13:00, în magazinul unde lucrează victima, a intrat o femeie necunoscută care a dorit să achiziţioneze articole de îmbrăcăminte pentru copii.

„După ce a ales două produse, în valoare totală de 28 lei, a mers să plătească, oferind vânzătoarei o bancnotă de 200 lei şi primind înapoi suma de 172 de lei reprezentând restul şi bonul de casă. Atunci persoana în cauză a început să protesteze motivând faptul că a crezut că produsele respective costă doar 5 lei şi a solicitat banii înapoi”, ne-a declarat insp. Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt al IPJ Suceava.

Până la urmă, tânăra i-a înapoiat bancnota de 200 lei, iar femeia trebuia să-i restituie restul pe care îl primise, respectiv 172 lei, doar că aceasta i-a pus banii între cele două produse pe care intenţionase să le cumpere după care le-a aruncat pe masă.

„După ce a verificat, vânzătoarea a constatat că între haine era doar suma de 72 lei şi a solicitat diferenţa de 100 lei, însă persoana în cauză a susţinut că i-a pus toţi banii, refuzând să-i mai dea alţii în apărarea acesteia intervenind şi o altă femeie care a intrat în magazin imediat după prima persoană făcându-se că nu se cunosc una pe alta”, a mai adăugat insp. Ionuţ Epureanu.

Când tânăra a pus mâna pe telefon pentru a suna la Poliţie, cele două femei au dispărut în fugă. Acum, organele de ordine continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de „înşelăciune”, în vederea identificării persoanelor în cauză şi recuperarea prejudiciului.


Intră acum și în grupul de