Campanie de indepartare a nametilor adunati pe marginea drumului, in municipiul Suceava (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Munţii de zăpadă care s-au adunat pe marginile arterelor de circulaţie din municipiul reşedinţă de judeţ ar putea să dispară până la finele acestei săptămâni. Cel puţin aşa speră şi conducerea administraţiei publice locale sucevene.

Potrivit edilului şef al municipiului, Ion Lungu, în momentul de faţă, se derulează o campanie susţinută de înlăturare a zăpezii adunate, acţionându-se în special pe parcursul nopţii când traficul rutier înregistrează o scădere.

Potrivit conducerii Primăriei Suceava, începând încă de pe parcursul weekend-ului, se intervine zilnic cu şapte vole şi mai multe echipaje de deszăpezire în toate cartierele sucevene, întreaga activitate aflându-se sub coordonarea viceprimarului municipiului, Lucian Harşovschi.

Acesta a declarat că doar pe parcursul nopţii de luni spre marţi au fost adunate şi transportate la fosta groapă de gunoi a oraşului aproximativ 100 de camioane cu zăpadă, dar cantitatea mare existentă în municipiu face ca toate eforturile depuse până acum să fie aproape inobservabile.

„S-a lucrat în acest sens foarte mult în ultimele zile începând de sâmbătă cu echipe care au fost împânzite în tot oraşul, iar lucrările vor continua şi în zilele următoare. Rugăm pe această cale toţi şoferii care au maşinile parcate în zonele de intervenţie să vină în ajutorul echipelor de desăpezire şi să mute maşinile din locul respectiv. Ne luptăm cu aceşti nămeţi şi sperăm ca până la finele acestei săptămâni să curăţăm pe cât posibil oraşul”, a declarat, pe parcursul zilei de marţi, primarul municipiului, Ion Lungu.


Intră acum și în grupul de