Sediul unei societati sucevene de constructii, cuprins de flacari, marti dimineata (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Clădirea administrativă a unei societăţi de construcţii care îşi derulează activitatea în zona industrială a municipiului reşedinţă de judeţ a fost cuprinsă de flăcări, marţi dimineaţă, în jurul orelor 09:30.

Pentru localizarea şi stingerea incendiului, au plecat imediat către locul incidentului Grupa operativă a ISU Suceava, condusă de prim adjunctul inspectorului şef, colonelul Dan Hoffman, şi Detaşamentul de pompieri Suceava cu două autospeciale.

„La sosirea militarilor, ardea acoperişul clădirii formată din parter şi un etaj, construit pe astereală din lemn şi acoperit cu tablă, existând pericolul de propagare la întreaga construcţie”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, plt.maj. Alin Găleată.

În ciuda efortului depus de pompieri, flăcările au înghiţit în calea lor 80 mp din acoperiş, au degradat întregul planşeu, tâmplăria din PVC, finisajele interioare şi exterioare ale clădirii.

„Din fericire, incendiul a fost stins fără a se înregistra victime omeneşti, iar primele cercetări au stabilit că acesta a izbucnit prin efect termic, din cauza coşului de evacuare a fumului, neprotejat corespunzător faţă de materialele combustibile”, a mai adăugat Alin Găleată.


Intră acum și în grupul de