„Serbarile Zapezii” continua la Gura Humorului. Vezi ce formatii vor concerta la Complexul Arinis, in weekend-ul 24-26 februarie 2012


Intră acum și în grupul de

“Serbările Zăpezii- Ariniş 2012” de la Gura Humorului continuă şi în weekend-ul 24-26 februarie.

Potrivit Ionelei Ghisovan, reprezentant al Departamentului Marketing din cadrul Primariei Gura Humorului, organizatorii vor deschide programul manifestărilor vineri, 24 februarie, orele 17.00 cu un Maraton MC/DJ.

Sâmbătă, 25 februarie, la orele 17.00, va intra în scena trupa Odyssey,
urmată de formaţia Desperado, care va concerta începând cu orele 18.00. Spre seară, DJ cunoscuţi vor întreţine atmosfera cu muzică de calitate şi concursuri amuzante la baza Pârtiei Şoimul.

In timpul nopţii, doritorii pot trece din clăpari direct în piscină, unde va fi organizată o petrecere cu DJ, lumini şi lasere”, informează Ionela Ghisovan.

Ea mai precizează că duminică, 26 februarie, începând cu orele 14.00, turiştii se vor putea delecta cu un spectacol folcloric susţinut de Alexandru Brădăţan şi Ansamblul “Dor de la Humor”.

Al doilea weekend de Serbările Zăpezii la Gura Humorului se va încheia cu un super concert susţinut de binecunoscuta formaţie Spitalul de Urgenta, începând cu oreşe 18.00, mai informează reprezentantul Departamentului Marketing din cadrul Primariei Gura Humorului.


Intră acum și în grupul de