Un barbat din Scheia a ajuns in stare grava la spital, dupa ce a fost lovit de doua masini aproape instantaneu


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 40 de ani din localitatea Şcheia, judeţul Suceava, a scăpat cu viaţă ca printr-un miracol după ce a fost lovit aproape instantaneu de două maşini aflate în trafic.

Potrivit datelor puse la dispoziţie de IPJ Suceava, omul se angajase în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure şi doar o minune a făcut ca la ora asta să nu fie mort.

Incidentul a avut loc marţi, în jurul orelor 16:00, pe DC 74, sectorul denumit strada Oborului, în interiorul localităţii Şcheia. Mai întâi, victima a fost surprinsă şi lovită de o autoutilitară condusă regulamentar de un şofer de 51 de ani din oraşul Târgu Neamţ, judeţul Neamţ.

Impactul a fost atât de puternic încât omul angajat în traversarea arterei de circulaţie a fost aruncat pur şi simplu prin aer pe partea cealaltă de drum unde a fost lovit de un alt autovehicul condus de un şofer de 60 de ani din Gălăneşti, judeţul Suceava.

“În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală gravă a pietonului, care fiind transportat cu o ambulanţă la Spitalul Judeţean Suceava, în comă de gradul II, cu multiple contuzii, plăgi scalpate şi traumatisme cranio-cerebrale, medicii afirmând că are nevoie de cel puţin două luni de spitalizare”, ne-a declarat insp. Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Suceava.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Pietonul nu a putut fi testat cu aparatul etilotest din cauza leziunilor suferite.


Intră acum și în grupul de