A ramas fara masina, dupa ce chiar el le-a dat hotilor cheile si actele autoturismului


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 27 de ani din comuna Marginea, judeţul Suceava, a rămas fără maşina proaspăt achiziţionată, după ce chiar el a dat unor persoane necunoscute cheile autoturismului şi actele acestuia pentru o probă.

Tânărul păgubit şi-a dat sema de ceea ce a păţit, marţi seară, când de altfel a alertat şi poliţiştii. Cercetările efectuate de organele de ordine au stabilit că este vorba despre un autovehicul înmatriculat în Italia, pe care proprietarul îl achiziţionase de curând de la un târg de maşini din Rădăuţi.

Partea vătămată îl oferise însă din nou spre vânzare postând un anunţ pe internet astfel că marţi, în jurul orelor 16:00, la uşa omului s-au prezentat doi tineri care s-au dat ca fiind din municipiul Dorohoi, judeţul Botoșani, și doresc să cumpere autoturismul menționat în anunț.

“Sub pretextul că doresc să probeze maşina pentru a o cumpăra, partea vătămată le-a încredințat cheile și documentele mașinii, iar cei doi au plecat cu autoturismul într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. Cu toate că au fost contactate telefonic, persoanele cărora le-a încredințat autovehiculul au afirmat că o să revină, după care şi-au închis telefoanele”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp. Ionuţ Epureanu.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de „furt calificat”, în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului în valoare de circa 2.500 de euro.


Intră acum și în grupul de