Primarul Ion Lungu pune aparitia gropilor din municipiu dupa topirea zapezii pe seama formulei asfaltului folosit (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Trei echipe execută, în prezent, în municipiul Suceava, reparaţii la rece, cu pavele recuperabile, pentru a acoperi gropile apărute în asfalt după topirea zăpezii. Potrivit primarului Ion Lungu, după topirea zăpezii de pe carosabil, au apărut din nou gropi în asfalt, acum fiind mai puţine gropi faţă de anul trecut pe străzile unde s-a turnat asfalt în toamna anului trecut. „Cred că situaţia este legată de formula asfaltului folosit”, a spus Lungu, într-o conferinţă de presă susţinută miercuri, la sediul Primăriei Suceava.

Edilul-şef al Sucevei consideră că pentru repararea străzilor se fac cheltuieli mari, dar cu puţină eficienţă dacă în fiecare an apar gropi în asfalt. „Cred că specialiştii trebuie să vină cu o îmbunătăţire a reţetei asfaltului”, a mai spus primarul.

Totodată, municipalitatea strânge zăpada de pe străzi pentru ca topirea acesteia să nu agraveze şi mai mult starea asfaltului. „Principalul duşman al străzilor este apa şi de aceea strângem şi cărăm zăpada de pe străzi”, a spus Ion Lungu.


Intră acum și în grupul de