Targ de obiecte handmade, la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

De Dragobete, surprinde-ţi jumătatea cu un cadou aparte! Sau poate de Mărţişor, pentru că „Târgul de obiecte handmade” va fi găzduit de Iulius Mall Suceava de vineri, 24 februarie, până pe 1 martie 2012, inclusiv, informează într-un comunicat de presă reprezentanţii complexului comercial.

Potrivit acestora, la parter, artizanii vor expune spre vânzare articole special create în culorile iubirii şi în cele ale primăverii. Poadoabe, lumânări parfumate, origami, piese vestimentare şi alte accesorii, aranjamente deosebite din flori uscate şi diverse alte obiecte decorative unicat, toate la preţuri foarte accesibile.

Dansuri de societate pentru prichindei în fiecare zi de luni, miercuri şi vineri, de la ora 18.00, în sala de dans de la etajul Iulius Mall Suceava. „Cei mici pot lua gratuit lecţii de samba, salsa, rumba, tango, vals vienez, vals lent, cha cha, quickstep, jive şi slow foxtrot în sala Boomdance”, anunţă organizatorii cursurilor.

Origami – La Cărtureşti, în aburii ceaiului parfumat de la Cărtureşti, în fiecare sâmbătă, de la ora 11.30, curioşii pot deveni cu adevărat pasionaţi de arta modelării hârtiei. „Locurile în librărie sunt limitate, iar participarea trebuie confirmată pe e-mail: [email protected] sau telefonic, la numărul: 0732/003.049

Serile de poveşti la Cărtureşti s-au reluat în Iulius Mall Suceava, însă de acum în fiecare seară de vineri şi de la ora 18.00, ceainăria Cărtureştiului aşteaptă prichindeii, dar şi părinţii şi bunicii acestora, să asculte fascinantele poveşti ale copilăriei. “Citeşte Raluca Ioniţă, iar Cărtureştiul vă aşteaptă cu drag şi cu ceai parfumat!”, transmit reprezentanţii librăriei sucevene.


Intră acum și în grupul de