Handbalistii suceveni calca totul in picioare in asteptarea sferturilor Challenge Cup (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Elevii aflaţi sub conducerea lui Leonard Bibirig “bat” tot ce întâlnesc în cale în aşteptarea sferturilor din cadrul Challenge Cup.

După un joc bun susţinut în Croaţia la finele săptămânii trecute, care i-a asigurat echipei accederea în sferturile competiţiei europene, marţi la prânz, la sediul Federaţiei Europene de la Viena, s-a stabilit, prin tragere la sorţi, şi următorul adversar al sucevenilor, din cupă, fiind vorba de Sporting Lisabona.

Primarul municipiului reşedinţă de judeţ, Ion Lungu, a ţinut să-i felicite pe sportivii noştri şi să-şi exprime încrederea că “dacă reuşim să trecem de sferturi CS Universitatea Suceava nu se va opri decât în finală”.

Până atunci, la distanţă de doar patru zile de la meciul din Croaţia, handbaliştii suceveni au câştigat miercuri un nou meci, în cadrul Ligii Naţionale, pe terenul celor de la Steaua Bucureşti. După o serie de cinci victorii consecutive, jucătorii lui Leonard Bibirig nu le-au acordat nici o şansă bucureştenilor învingându-i cu scorul de 38 la 32, după ce la pauză universitarii conduceau cu 19 – 15.

Conducerea administraţiei locale sucevene a declarat că pe parcursul zilei de marţi a fost aprobată şi suma care va fi alocată de la bugetul local pentru susţinerea activităţii clubului de handbal. Potrivit edilului-şef al Sucevei, pentru anul 2012 este vorba de 11,5 miliarde de lei vechi, Ion Lungu adăugând că în caz de nevoie se vor depune toate eforturile pentru a găsi noi surse de finanţare.

Alte opt miliarde de lei vechi au fost aprobate tot marţi pentru echipa de fotbal Rapid Suceava, 50.000 de lei pentru Compania Teatrală “Bucovina” şi 30.000 de lei pentru Ansamblul Folcloric “Arcanul”.


Intră acum și în grupul de