Batran din Radauti, talharit in miezul noptii in propria-i casa


Intră acum și în grupul de

Un bătrân de 77 de ani din municipiul Rădăuţi, judeţul Suceava, a tras o spaimă soră cu moartea miercuri noapte când, în miezul nopţii, o persoană necunoscută l-a tâlhărit în propria-i locuinţă.

A doua zi, victima i-a povestit despre cele întâmplare fiului său, care a anunţat de urgenţă organele de ordine.

„În urma verificărilor, s-a stabilit că în seara zilei precedente, în jurul orelor 23:00, partea vătămată, în timp ce era la domiciliu a auzit soneria de la intrare şi a deschis uşa unei persoane pe care nu a identificat-o. Aceasta l-a împins în locuinţă şi profitând de faptul că victima se mişcă greu, a sustras suma de 420 lei aflaţi lângă telefonul fix, pe cartea de telefon, după care a părăsit locuinţa”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp. Ionuţ Epureanu.

Din păcate, misiunea poliţiştilor de identificare a autorului faptei este destul de dificilă deoarece bătrânul nu a putut da relaţii cu privire la semnalmentele persoanei respective, decât cu privire la faptul că are aproximativ 1,60 m înălţime şi purta o geacă de culoare roşie cu glugă trasă pe cap, iar cât timp s-au petrecut lucrurile atacatorul nu a scos nici un cuvânt.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Biroului de Investigaţii Criminale Rădăuţi sub aspectul săvârşirii de către autori necunoscuţi a infracţiunii de „tâlhărie”.


Intră acum și în grupul de