CJ Suceava infirma ca nu are contract de deszapezire pentru iarna 2011-2012


Intră acum și în grupul de

Consiliul Judeţean Suceava a încheiat un contract multianual de întreţinere a reţelei de drumuri judeţene în urma unei licitaţii organizată în 2009, iar fiecare contract subsecvent acestui contract multianual a fost publicat pe site-ul ANRMAP, a declarat, vineri, administratorul public al judeţului Suceava, Irina Vasilciuc, infirmând astfel declaraţiile preşedintelui ANRMAP, Cristina Trăilă. „Noi am făcut un contract multianual de întreţinere cu tarife licitate în 2009. În precauţia noastră am declarat şi contractele subsecvente sub sigla Direcţiei judeţene de Drumuri şi Poduri din cadrul CJ Suceava”, a spus Vasilciuc.

Autoritatea Naţională pentru Reglementarea şi Monitorizarea Achiziţiilor Publice (ANRMAP) a constatat că 13 consilii judeţene nu au publicat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP) nici un fel de documentaţie de achiziţie a unor servicii de deszăpezire pentru iarna 2011-2012, a declarat, joi, preşedintele ANRMAP, Cristina Trăilă, potrivit presei centrale.

Consiliile judeţene respective sunt din Argeş, Braşov, Caraş-Severin, Constanţa, Dâmboviţa, Dolj, Giurgiu, Ialomiţa, Neamţ, Sibiu, Suceava, Vâlcea, Vaslui. „Din toate judeţele ţării, 13 nu apar în SEAP ca având un contract de deszăpezire în derulare. Mai precis, nu există nici un anunţ de atribuire cu privire la aceste 13 judeţe”, a precizat Trăilă. Ea a explicat că este posibil ca acestea să nu fi transmis anunţuri de atribuire care arată ca eventuale contracte de deszăpezire să fi fost încheiate. O altă posibilă explicaţie ar fi că efectiv cele 13 consilii judeţene nu au încheiat nici un contract de deszăpezire, a susţinut Trăilă. A treia ipoteză luată în calcul este ca alte entităţi de la nivel judeţean să desfăşoare servicii de deszăpezire.


Intră acum și în grupul de