De “Dragobete”, tinerii UNPR-isti suceveni au impartit baloane si mesaje de dragoste

Tinerii UNPR-işti suceveni nu au lăsat nemarcată sărbătoarea românească a iubirii. Astfel, potrivit preşedintelui Organizaţei de Tineret UNPR Suceava, Florin Marciuc, aceştia au împărţit vineri, cu ocazia “Dragobetelui”, 100 de baloane în formă de inimă, 100 de pliante cu mesaje împotriva consumului de etnobotanice şi 30 de prezervative.

Cu acelaşi prilej, Organizaţia Judeţeană de Tineret UNPR Suceava va organiza vineri seară, începând cu orele 18.00, evenimentul „Dragobetele îndrăgostiţilor de politică ”, ce va avea loc la Salzburg Café din Suceava.

Potrivit lui Florin Marciuc, la manifestare au fost invitate organizaţiile de tineret ale principalelor partide politice din Suceava.

“Tinerii din partidele politice sucevene sunt provocati, de Dragobete, să participe la un concurs de declaraţii de dragoste, neţinându-se cont de culoarea politică sau de doctrine. Cele mai haioase, siropoase sau originale declaraţii de dragoste vor fi premiate, premiul cel mare constând într-o cină romantică la restaurantul << Latino >> din Suceava.

Cu ocazia acestui eveniment Organizaţia de Tineret UNPR Suceava îşi doreşte ca tinerii de pe scena politică suceveană să încerce o altfel de comunicare, una inedită, împăciuitoare şi eficientă.

Trebuie să avem puterea să privim dincolo de aparenţe, aparenţe născute dintr-o realitate cotidiană din ce in ce mai tumultoasă şi mai dură. Vrem să lansăm o invitaţie la fair-play politic. Trebuie sa invăţăm să iubim, să ne respectăm reciproc şi să conştientizăm că avem o mare responsabilitate în a reprezenta interesele cetăţenilor. Totodată, în aceeaşi zi se vor împărţi baloane în formă de inimă şi fluturaşi publicitari cu mesaje împotriva consumului de etnobotanice”, a declarat liderul Organizaţiei de Tineret UNPR Suceava, Florin Marciuc.