Trei frati … in acte si in activitati ilicite


Intră acum și în grupul de

Organele de ordine au întocmit dosare de cercetare penală pe numele a trei bărbaţi, doi domiciliaţi în localitatea Frătăuţii Vechi, judeţul Suceava şi unul în municipiul Rădăuţi, după ce la finele săptămânii trecute au fost executate tot atâtea desinderi imobiliare la gospodăriile acestora.

Toţi cei trei bărbaţi, fraţi în acte, erau după cum se pare fraţi şi în activităţi ilicite de contrabandă cu diferite produse în casele acestora fiind descoperit un adevărat bazar.

Potrivit datelor puse la dispoziţie de Biroul de presă al IPJ Suceava, percheziţiile domiciliare au fost derulate în baza autorizaţiilor emise de Judecătoria Rădăuţi la solicitarea poliţiştilor.

În incinta imobilului aparţinând lui Z.Constantin de 51 ani, au fost identificate şi ridicate produse accizabile deţinute ilegal şi care provin din activitatea de contrabandă, fiind vorba de pachete de ţigări cu timbru ucrainean, produse industriale de îmbrăcăminte şi încălţăminte, aproape 27.000 de lei, 200 de euro şi 220 de lire sterline.

La locuinţa aparţinând lui Z.Ioan de 57 ani, au fost identificate şi ridicate produse accizabile deţinute ilegal şi care provin din activitatea de contrabandă, respectiv ţigări şi alcool şi diferite sume de bani iar de la domiciliul lui Z.Gheorghe de 59 ani din municipiul Rădăuți nu au identificate bunuri sau valori.

„În cauză se efectuează cercetări faţă de cele trei persoane, pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă în formă agravantă” ne-a declarat insp. Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de