Au gasit masina, dar il cauta pe soferul acesteia


Intră acum și în grupul de

Politistii suceveni incearcă să-l identifice pe conducătorul auto al unui autoturism înmatriculat în Anglia despre care organele de ordine cred că a fost folosit, pe parcursul zilei de marţi, în traficul cu ţigări de contrabandă.

Asta după ce marţi dimineaţă, în jurul orelor 08:00, pe DN 17A, pe raza comunei Marginea, o patrulă de poliţie a efectuat semnul regulamentar de oprire pentru un autoturism. „Conducătorul auto a semnalizat intenția de a opri, dar în apropierea poliţiştilor a demarat în trombă către centrul comunei Marginea, efectuând depășirea neregulamentară a unui alt autoturism, pe care l-a acroșat pe partea stângă față, după care și-a continuat deplasarea cu viteză excesivă către comuna Sucevița”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp. Ionuţ Epureanu.

În urma verificărilor efectuate, autoturismul a fost găsit abandonat în curtea unei case în construcție din comuna Marginea, situată într-o zonă periferică în apropierea lizierei pădurii ce aparține de Ocolului Silvic din localitate.

„Cu ocazia cercetării la fața locului, s-a verificat interiorul portbagajului, negăsindu-se bunuri de contrabandă, ci doar ambalaj ce ar putea provenii de la aceste bunuri astfel că în cauză se efectuează verificări pentru identificarea conducătorului auto și luarea măsurilor legale față de acesta”, a mai adăugat Ionuţ Epureanu.


Intră acum și în grupul de