Traficant de tigari, prins intamplator in timpul unui control in traficul rutier


Intră acum și în grupul de

Un traficant de ţigări a fost prins pe parcursul zilei de miercuri, pe când îşi transporta marfa, la volanul autoturismului proprietate personală, în timpul unei acţiuni de control efectuată de organele de ordine în traficul rutier de pe E85 relaţia Siret – Suceava.

Potrivit datelor oferite de purtătorul de cuvânt al DRAOV Iaşi, insp.princ. Liana Barbu, un echipaj mobil al Direcţiei Judeţene pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Suceava, aflat în misiune, a oprit pentru control în jurul orei 16 :00 un autoturism marca ROVER înmatriculat în Bulgaria şi care era condus de un cetăţean român.

La controlul sumar al autoturismului, au fost descoperite depozitate în portbagaj mai multe pachete cu produse din tutun motiv pentru care autovehiculul a fost condus la sediul DJAOV Suceava unde la controlul amanunţit efectuat de inspectorii vamali a fost identificată cantitatea de 1.500 pachete de ţigarete marca Doina, cu timbre provenind din Republica Moldova, pentru care deţinătorul nu a putut prezenta acte de provenienţă.

“Conform legislaţiei în vigoare, inspectorii vamali au reţinut în vederea confiscării întreaga cantitate de ţigari, şoferul s-a ales cu dosar penal iar cazul a fost predat organelor competente pentru continuarea cercetarilor”, a mai adăugat Liana Barbu.


Intră acum și în grupul de