Minor prins de politisti, dupa ce masina pe care o conducea s-a blocat in zapada


Intră acum și în grupul de

Un adolescent din Voitinel, care se plimba la volanul unui autoturism chiar dacă nu deţine permis de conducere, a fost prins de poliţişti după ce, încercând să scape de organele de ordine, i s-a blocat maşina în zăpadă.

Potrivit IPJ Suceava, incidentul s-a înregistrat joi în jurul orelor 20:40 pe DC Voitinel când patrula de poliție din cadrul Secției Vicovu de Jos, fiind în serviciul de îndrumare și control al traficului rutier, a observat un autoturism înmatriculat în Bulgaria, ce a virat brusc la dreapta pe o uliță.

Imediat, organele de ordine au trecut la urmărirea acestuia pe o distanță de 800 m, după care autoturismul s-a împotmolit în zăpadă, iar de la volanul autovehiculului a coborât o persoană de sex masculin, identificată ca fiind un tânăr de 16 ani, din localitate, care a declarat poliţiştilor că a încercat să fugă de ei deoarece nu posedă permis de conducere.

Conform aceloraşi surse, în cauză s-a întocmit dosar penal, care urmează a fi soluţionat procedural urmându-se a se stabili cu exactitate şi modalitatea prin care adolescentul a intrat în posesia mijlocului de transport.


Intră acum și în grupul de