S-a rasturnat cu autocarul in sant din cauza vitezei


Intră acum și în grupul de

Un grav incident de circulaţie înregistrat joi dimineaţă, pe raza localităţii Boroaia, judeţul Suceava, s-a soldat, din fericire, doar cu rănirea uşoară a şoferului autoturismului implicat în evenimentul rutier.

Din datele pe care le deţinem, accidentul a avut loc în jurul orelor 04:00, pe DN 15C, când un bărbat de 43 de ani din municipiul reşedinţă de judeţ, posesor al permisului de conducere categoriile „BE, CE şi DE” din anul 1988, în timp ce conducea un autocar, din cauza neadaptării vitezei de deplasare pe un carosabil acoperit cu polei, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe contrasens și apoi s-a răsturnat în șanțul din stânga sub un pod rutier.

„În urma producerii accidentului, a rezultat avarierea autocarului în proporție de peste 80% și vătămarea corporală a unui bărbat de 38 ani, din comuna Dimăcheni, judeţul Botoşani, singurul pasager din autocar, care a fost transportat cu o ambulanță la Spitalul Municipal Fălticeni”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp. Ionuţ Epureanu.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.


Intră acum și în grupul de